«ساختمان کاخ دادگستری که ساخت آن از 1317 به ابتکار صدرالاشراف، وزیر عدلیه، آغاز و به علت وقوع جنگ جهانی دوم با وقفه مواجه شده بود، به سال 1325 به دست احمد قوام (قوام السلطنه) افتتاح شد.»

همیشه یک راه حلی هست!

آخرین مهلت دادستان تهران برای ترخیص ۳۷۵۰ خودروی وارداتی

به گزارش دارالوکاله دادمان به نقل از ایسنا، دادستان تهران در بازدید از پارکینگ محل نگهداری خودرو‌های وارداتی گمرک غرب تهران گفت: امروز شاهد واردات حجم قابل توجهی از خودرو‌های سواری و کشنده به منظور تامین نیاز داخل و تنظیم بازار این محصولات هستیم که به تبع آن می‌بایست تلاش مسئولان امر در جهت انجام فرایند ترخیص به صورت مضاعف صورت پذیرد تا شاهد رسوب خودرو‌های وارداتی نباشیم.

 با توجه به واردات چند هزار دستگاه خودرو در ماه‌های اخیر به کشور و به منظور بررسی آخرین وضعیت ترخیص خودرو‌های وارداتی، علی صالحی دادستان عمومی وانقلاب تهران، روز شنبه ۱۴ مهر به همراه جمعی از مقامات قضایی و مدیران وزارت صنعت معدن و تجارت، سازمان حمایت از حقوق مصرف کنندگان، سازمان توسعه تجارت، گمرک جمهوری اسلامی ایران و شرکت سایپا از پارکینگ محل نگهداری خودرو‌های وارداتی گمرک غرب تهران بازدید و ضمن استماع توضیحات مسئولان، دستورات لازم را در جهت تسریع در فرایند تعیین تکلیف خودرو‌های موجود صادر کرد.

وی در ادامه، صیانت از حقوق عامه و عمل به دستورات رئیس قوقضاییه در جهت کمک حداکثری به دولت و تعیین تکلیف کالا‌های موجود و جلوگیری از رسوب آنها را به عنوان هدف بازدید‌های مستمرخود و سایر قضات دادسرای تهران از انبار‌های گمرک، اعلام کرد.

صالحی در بازدید از گمرک غرب با تاکید بر اهتمام دادستانی تهران در جهت تحقق شعار سال گفت: با توجه به استماع توضیحات مدیران و کارشناسان دستگاه‌های اجرایی حاضر در جلسه مصوب شد، مشکلات موجود در حوزه صادرات واردات به صورت موضوعی به دادستانی تهران منعکس تا از طریق مبادی ذیصلاح، پیگیری و نسبت به مرتفع شدن مشکلات آنها اقدام شود.

دادستان تهران در این بازدید ضمن بررسی وضعیت تعیین تکلیف وسایل نقلیه موجود از جمله تاریخ ورود خودرو‌ها به گمرک، علل عدم ترخیص و رسوب آنها، همزمان با حضور میدانی در محوطه پارکینگ گمرک و پس از برگزاری جلسه با مدیران حاضر، توضیحات فنی لازم را از مسئولان حاضر اخذ و دستورات لازم را در جهت جلوگیری از رسوب خودرو‌ها صادر کرد.

صالحی بیان کرد: نباید ترخیص خودرو‌ها با اطاله چند ماهه مواجه شود در حالی که این خودرو‌ها و به ویژه کشنده‌ها مورد نیاز عمومی است.

دادستان تهران یادآور شد: امروز شاهد واردات حجم قابل توجهی از خودرو‌های سواری و کشنده به منظور تامین نیاز داخل و تنظیم بازار این محصولات هستیم که به تبع آن می‌بایست تلاش مسئولان امر در جهت انجام فرایند ترخیص به صورت مضاعف صورت پذیرد تا شاهد رسوب خودرو‌های وارداتی نباشیم.

وی افزود: با توجه به اینکه واردات خودرو و کشنده‌ها با تخصیص ارز از منابع داخلی و سرمایه عمومی انجام می‌شود و البته نوسازی ناوگان حمل و نقل جاده‌ای و جلوگیری از مخاطرات متعدد ناشی از فرسودگی وسایل نقلیه این حوزه، اولویت ویژه این دادستانی محسوب می‌شود، لذا از مسئولان امر انتظار می‌رود، اهتمام جدی به این حوزه و حل مسائل وارد کنندگان از قبیل مشکل ثبت سفارش، تخصیص ارز و صدور مجوز‌های لازم داشته باشند.

صالحی بیان کرد: با توجه به وقفه صورت گرفته در ارائه خودرو در سامانه یکپارچه عرضه خودرو وارداتی، مصوب شد فوراً در خصوص حل مسائل اجرایی اقدام و در صورت وجود خودرو، عرضه در سامانه به صورت مرتب انجام شود و حداکثر در فواصل ۱۵ روز صورت پذیرد و عرضه خودرو منوط به تکمیل سبد خودرویی و تعداد معین نشود تا در نتیجه کاهش عرضه، موجبات افزایش بی ضابطه قیمت خودرو و نارضایتی عمومی فراهم نشود.

وی در ادامه اظهار کرد: با توجه به واردات ۲۲۰۰ دستگاه خودروی وارداتی و طولانی شدن روند ترخیص آنها، بعد از برگزاری چندین جلسه در این دادستانی و پیگیری‌های صورت گرفته، ارزش‌گذاری این خودرو‌ها که با وقفه مواجه شده بود به سرانجام رسید و دستور ابلاغ موضوع به مبادی ذی‌ربط ظرف سه روز آینده صادر شد. همچنین مصوب شد ۲۲۰۰ دستگاه خودروی مذکور و ۱۵۵۰ دستگاه خودروی دیگر که در انتظار انجام فرایند اداری عرضه در سامانه یکپارچه قرار دارند، ظرف یک هفته آینده به متقاضیان عرضه شود.

دادستان تهران در پایان به واردکنندگان خودرو که در ثبت اظهارنامه خودرو‌های خود تعلل می‌کنند، گفت: وارد کنندگان خودرو در اسرع وقت نسبت به اظهار خودرو‌های وارداتی اقدام کنند تا فرایند ترخیص به سرعت انجام شود و کالا‌ها مشمول مقررات متروکه نشود.

نشانی: تهران، خیابان ولیعصر، بالاتر از عباس‌آباد (بهشتی)، نرسیده به پارک ساعی، برج نگین ساعی (پلاک ۲۲۴۴)، طبقه سوم، واحد ۳۰۳

کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به دارالوکاله دادمان است - طراحی شده در استودیو زیوا