نحوه کلاهبرداری از طریق لینکهای آلوده
افراد سودجو این نوع لینکهای آلوده را از طریق پیامک و یا از طریق هک پیامرسانهای افراد همچون تلگرام و واتساپ به مخاطبان این پیامرسانها ارسال کرده و افرادی که این پیامها را دریافت میکنند بدون توجه به سرشماره ارسالی و با اعتماد به فرد فرستنده با کیلیک بر روی لینک ارسالی و ورود اطلاعات خود برای دریافت سود سهام عدالت و یا مشاهده ابلاغیه تحت حمله فیشینگ قرار میگیرند و به این ترتیب، اطلاعات هویتی و یا اطلاعات حساب بانکی آنها هک میشود.
به عنوان مثال زمانی که قربانی برای مشاهده شکوائیه خود وارد لینک ارسالی میشود پیامی دریافت میکند مبنی بر اینکه باید مبلغی پرداخت کند که در این زمان به درگاه پرداخت جعلی بانکی هدایت میشود و اطلاعت بانکی وی به سرقت میرود.
نکاتی مهمی که مردم در مورد واریز سود سهام عدالت باید بدانند
از آنجا که یکی از شیوههای کلاهبرداران این است که همزمان با انتشار خبر توزیع سود سهام عدالت، با ارسال پیامک «نحوه دریافت سود سهام عدالت » از طریق شمارههای ناشناس، کاربران را به سایتهای جعلی یا نصب لینک آلوده هدایت میکنند و اقدام به خالی کردن حساب بانکی آنها میکنند، مردم باید به این نکات توجه داشته باشند:
- دارندگان سهام عدالت برای دریافت سود، نیاز به هیچ اقدامی ندارند و این سود به شماره شبای اعلامی آنها واریز میشود.
- برای واریز سود سهام عدالت حتی پیامک هم به دارندگان سهام ارسال نمیشود، بنابراین سهامداران نسبت به اقدامات افراد سودجو در این زمینه هوشیار باشند.
- برای دریافت سود سهام عدالت نیازی به مراجعه حضوری و یا ورود سهامداران به سایت یا لینکی در فضای مجازی نیست.
- برای دریافت سود سهام عدالت نیازی به ارسال مدارک سجلی و بانکی افراد به هیچ مرجع و یا بارگزاری مدارک در سایت و لینکی نیست.
لازم به ذکر است، در مواردی که به واسطه کلاهبرداری سایبری حساب افراد خالی میشود، اگر فرد قربانی به سرعت و طی یک ساعت اول موضوع را از طریق شماره ۰۹۶۳۸۰ به اطلاع پلیس فتا برساند، مبلغ کلاهبرداری شده بهحساب وی برمیگردد.